Floor

In mei 2016 startte ik, Floor Billekens, het bedrijf FLOOR Models & Hospitality. Na jarenlange ervaring in de horeca, de reclamewereld, reiswereld en de modellenwereld merkte ik dat mensen het verschil maken. Je kan zorgen voor geweldig eten, mooie producten en een prachtige omgeving, maar de persoonlijke benadering en het enthousiasme van goed en hard werkend personeel die het enthousiasme uitstralen is onmisbaar voor een onvergetelijk moment, zeker als deze er ook nog eens leuk uit zien.

Ik ben trotste moeder van twee geweldige zoons, Luca en Mex en twee stiefzoons Jiro en Morrison. Samen met mijn partner Sander en kinderen woon ik in Venlo, waar ook het bureau gevestigd is. De combinatie van het ondernemen en het moederschap vind ik heerlijk. Het geeft me zóveel energie! Hier komt ook nog een druk en gezellig sociaal leven bij wat het compleet maakt! Mijn levensmotto: Carpe Diem! Het leven is té kort en gaat té snel voorbij om niet iedere dag te genieten. Elke dag even een momentje beseffen hoe bijzonder het is dat we gemiddeld 80 jaar op deze aardbol mogen rondlopen, wauw!

FLOOR Models is een vernieuwend en bovenal veelzijdig modellen- en hospitalitybureau

FLOOR Models heeft een groot bestand van host(s)esses, modellen, dansers en entertainers. Onze goed gevulde database biedt een breed scala aan multitalenten die ingezet kunnen worden tijdens, (bedrijfs)evenementen, festivals, presentaties, clubavonden, fashion shows, photo- shoots en videoshoots.

Wij maken van ieder evenement een onvergetelijke en unieke belevenis. De eerste stap hierbij is een zo goed mogelijke inleving in uw (bedrijfs)omgeving. Onze modellen en hostesses hebben de looks, zijn professioneel en makkelijk in de omgang zijn, maar tijdens uw evenement ook de verpersoonlijking van uw merk of uw identiteit. Het evenement moet uw merk en/of identiteit ademen en uitstralen. Dit in combinatie met de gedreven werkhouding en creativiteit van FLOOR Models, waarbij we telkens op zoek zijn naar iets nieuws, zorgt ervoor dat uw gasten nog lang zullen napraten over uw evenement.

24/7 Service

Wij streven ernaar om 24/7 bereikbaar te zijn. Via telefoon, whatsapp of de mail!