Onze modellen en hostessen zijn niet alleen beauty’s , ze zijn ook geselecteerd
op basis van werkervaring en bovenal hun enthousiasme en uitstraling.
De modellen en hostessen van FLOOR MODELS houden van hun vak en weten wat
werken is. Kortom, ze hebben de full package!

Modellen

Uitstraling is belangrijk. Alles en iedereen wil iets specifieks uitstralen, zo ook uw product, merk of evenement. Wij zoeken zorgvuldig naar een model dat bij uw campagne of evenement past en hechten hierbij veel waarde aan congruentie tussen de uitstraling van ons model en dat van uw product, merk of evenement. Hierin staan uw wensen centraal, kunnen wij u adviseren en denken graag met u mee.

 

Goede modellen zijn essentieel om uw campagne te doen slagen. Onze modellen zijn gespecialiseerd in commerciële fotografie, videoshoots en commercials. Tevens lopen zij met het grootste gemak over de catwalk. Dankzij hun ervaring hebben onze modellen een professionele en enthousiaste werkhouding. Ze houden van hun vak en stralen dit ook uit! Van blond tot donker haar of van een lieve uitstraling tot een model met wat meer pit. FLOOR Models verneemt graag waar u naar op zoek bent, zodat wij een geheel vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Hosting / Horeca

Onze gastvrouwen en gastheren zijn veelzijdig en professioneel. Ze zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom voelen. Door hun zelfstandigheid en werkervaring kunnen zij veel werk uit handen nemen, waardoor u zelf optimaal kunt genieten van de dag en/of avond. Zij zorgen voor een feestelijke en verzorgde uitstraling van uw (bedrijfs)evenement, met altijd nét dat beetje extra. Bovenal hebben zij plezier in hun werk en stralen dit dan ook uit naar uw gasten.
Samen met onze styliste en visagiste toveren wij, indien gewenst, de gastvrouwen en gastheren om tot het perfecte plaatje binnen de uitstraling van uw evenement. Zij zullen een perfect visitekaartje vormen voor uzelf of uw bedrijf en zullen een onuitwisbare indruk achterlaten.

Promotieteams

Onze modellen zijn stuk voor stuk uniek, maar ze hebben –buiten hun goede looks– allemaal één ding gemeen, hun spontaniteit. Ons promotieteam zal hun enthousiasme dan ook met het grootste gemak overbrengen, waardoor er een goede associatie ontstaat met uw product, dienst, merk of evenement.
FLOOR Models kan in samenwerking met onze visagiste en styliste de uitstraling van de promotiedames- en heren naadloos laten aansluiten bij uw product, merk of imago. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Zo kan ons promotieteam naast hun energieke uitstraling en enthousiaste houding, geheel in stijl op pad. Probeer ze nog maar eens te stoppen!

Referenties

Partners