Bij FLOOR Models leveren wij maatwerk in de breedste zin van het woord.

Te werk

Bij FLOOR Models leveren wij maatwerk in de breedste zin van het woord. Wanneer wij de (merk)identiteit van onze opdrachtgever hebben geanalyseerd, kan het maatwerk en de vertaalslag naar een passend evenement beginnen. Zo worden de modellen en hostessen niet alleen op basis van uiterlijk en uitstraling geselecteerd, maar wordt er ook gekeken naar een passend karakter en passende competenties voor de gelegenheid.
Wij gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgever, maar het is hierbij van belang dat we van tevoren eerst helder hebben wie onze opdrachtgever is en waar hij/zij voor staat. Alleen dan kunnen wij de juiste modellen en hostessen selecteren. Ze denken mee, zijn flexibel, gepassioneerd en vakkundig. Door dit alles zijn zij op veel verschillende evenementen inzetbaar en weten ze goed in te spelen op de wensen en behoeften van de gasten.

Meedenken

FLOOR Models doet meer dan alleen het leveren van goed personeel. Bij FLOOR Models denken wij graag met u mee bij het organiseren of bedenken van evenementen of andere speciale gelegenhe- den. FLOOR Models streeft naar creativiteit en in- novatie, met uw wensen als uitgangspunt.
Met de oplossingsgerichte instelling komen pro- blemen dan ook bijna niet voor in de vocabulaire van FLOOR Models. Met een oplossingsgerichte instelling pakken we elk probleem aan en is geen uitdaging te groot.